Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda karşılaştığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında 4-1’lik galibiyetle ayrılan Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, transferle ilgili olarak Furkan ve Umut dışında bir girişimlerinin olmadığını fakat tekliflere de açık olduklarını ifade etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonucundan memnun olduğunu belirterek, "Karşılaşma 4-1 sonuçlanmasaydı da yine de ben oyuncularımın performansından memnunum. Tabii ki kazanmak ve iyi oynamak için oynuyoruz ama oynamayan arkadaşlara şans vermeyi önemsiyoruz. Onları daha iyi görmek için” dedi.

Koray Günter ve Emre Can’ın durumunu da değerlendiren Hamzaoğlu, “Bugün ikisinden de memnunum. Oynadıkça daha iyi olacaklar” diye konuştu.

“RAKİBİMİZ DE İYİ BİR MAÇ ÇIKARDI”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un da iyi bir maç çıkardığına dikkat çeken Hamzaoğlu, rakip takımın özellikle maçın başlarında oldukça etkili ataklar gerçekleştirdiğini vurguladı. Diyarbakır ekibinde tanıdığı oyuncuların da olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, “Şeyhmus maçın sonunda bile gol pozisyonuna girdi. Diğer oyuncular da çalıştıklarında daha iyi olacaklar. Beraber çalıştığımız arkadaşlar var. Onları burada görmek bizi mutlu etti. İnşallah bundan sonra da başarılı performans sergilerler. Başarılar diliyorum Diyarbakır’a” dedi.

“TRANSFER TEKLİFLERİNE AÇIĞIZ”

Goran Pandev ile ilgili sürekli transfer haberlerinin çıktığına ilişkin bir soruya ise Hamzaoğlu, "Transfer haberleri sürekli çıkıyor. Ama bizim ciddi anlamda bir girişimimiz olmadı şimdiye kadar. Şimdiye kadar Furkan ve Umut’un dışında bir girişimimiz yok. Onların oynaması için bu kararı aldık. Hepsinden memnunuz. Ama genç oyuncuların oynayabilecekleri yerlerde 6 ay geçirmeleri hem onlar hem de kulüp için iyi olacak. Biz bütün oyuncularımızdan faydalanmayı düşünüyoruz. Ama gelişme olur, hem kulüp hem de onlar için iyi teklif olursa, değerlendiririz. Her türlü teklife açığız" yanıtında bulundu.