Galatasaray, 16 Aralık’ta İzmir’de oynanacak kupa maçında FBM Makina Balçova Yaşamspor’a konuk olacak. İzmirli Galatasaraylılar ise 133 gün sonra takımlarıyla hasret giderecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplarda oynanacak 2. maçların programları belli oldu. G grubunda mücadele eden İzmir ekiplerinden FBM Makina Balçova Yaşamspor, 16 Aralık 2014 Salı akşamı Galatasaray’ı konuk edecek. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 20.30 olarak açıklandı.

HAMZAOĞLU İÇİN ÇOK ÖZEL

İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak Balçova Yaşamspor – Galatasaray karşılaşması, sarı-kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu için de ayrı bir önem taşıyor. Futbol hayatına İzmir’de başlayan Hamzaoğlu, yıllarca İzmir Atatürk Stadı’nda İzmirspor formasını terletmişti. Tecrübeli teknik adam, bugün başında bulunduğu Galatasaray’a da 1991 senesinde İzmirspor’dan transfer olmuştu.

133 GÜN SONRA

Bu karşılaşma süper ligde takımı olmayan İzmir için de ayrı bir önem ifade ediyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar tam 133 gün sonra Galatasaray’la hasret giderecek. Sarı-kırmızılı ekip, İzmir’de oynadığı son maçta 6 Ağustos 2014’de İspanyol devi Atletico Madrid ile karşılaşmıştı.