Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde 5–18 yaş arası gençlere Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Cimnastik, Eskrim, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme(ücretli) ve futbol olmak üzere 21 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek il spor merkezlerine kayıtlar devam ediyor.
İl spor merkezlerine katılımın bu yıl daha fazla olmasını beklediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karaman’da sporun ve sporcunun gelişimi için spor tesislerimizi daha modern hale getirmenin ve arttırmanın gayretindeyiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olarak yetişmesi için her yıl düzenli olarak atığımız il spor merkezlerimiz ve engelli il spor merkezlerimiz sayesinde binlerce gencimize ücretsiz spor eğitimi veriyoruz. Bu eğitimler sayesinde ayrıca ilimizde yetenekli sporcuların keşfedilmesi ve onların Türk sporuna kazandırılması açısından büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.
Ücretsiz il spor merkezleri ve engelliler il spor merkezi çalışmaları için bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor servisine ulaşabilir ya da gün içerisinde şehir merkezimize kurulacak olan standımızdan detaylı bilgi alarak kayıt olabilirler.
''Haydi Karaman Spora'' diyerek 5-18 yaşları arasındaki tüm çocuk ve gençlerimizi ücretsiz il spor merkezlerimize bekliyoruz.
 
Kayıt: Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü / Spor Servisi Birimi
Tel: Tel: 0338 213 16 61 / 7720-21