ANTALYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig play-out'da mücadele eden Antalyaspor, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Çalışmalarına Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da devam eden Antalya ekibi, yarınki maçı kazanarak rakipleriyle puan farkını artırmak istiyor.

Play-out karşılaşmalarında bir beraberliği bulunan kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 4 maçtan galip ayrılıp, play-out'da da 17 puan toplayarak birinci sıraya yerleşti. 

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, rakiplerini küçümsemeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

Ligde kalmayı garantilediklerini ifade eden İrban, şöyle konuştu:

"Ligde kalma gibi bir endişemiz yok. Ama bu rehavete kapılacağımız anlamına da gelmiyor. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Play-out'da 19 puanla ilk sırada yer almak sevindirici. Puan kaybına tahammülümüz yok. Bundan sonraki maçları da galibiyetle taçlandırmak için elimizden geleni yapacağız."

Antalyaspor - Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü karşılaşması yarın Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak.