SİVAS (AA) -  Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Sivas Belediyespor'un, 21-26 Aralık'ta Samsun'da yapılacak Türkiye Kupası grup maçlarına katılacağı bildirildi. 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyespor, Türkiye Kupası A Grubu'nda Kastamonu Belediyespor, Samsun Gençlikspor ve Üsküdar Belediyespor ile karşılaşacak. 

Kupa hazırlıklarını 4 Eylül Spor Salonu'nda, antrenör Doğan Ardahanlı nezaretinde sürdüren takıma, yeni transferler Volha Paitrova ve Daria Mativenko da katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Ardahanlı, lig öncesi kupa maçlarının prova olacağını belirterek, "Bu maçlar, yeni transferlerimizi değerlendirmek ve eksiklerimizi görmek açısından bizim için bir fırsat olacak. Amacımız kupa maçlarında ilk 2'ye girmek olacak. Bu takımın ligde daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

İlk maçını Üsküdar Belediyespor ile oynayacak Sivas Belediyespor, grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor. Gruplarında ilk ikiye kalacak takımlar, kupada bir üst tura çıkacak.