Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) Akdeniz grubunda yer alan Karaman hentbol takımı 24-27 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan ve 11 takımın katılacağı zorlu grupta çeyrek final vizesi almak için mücadelesi verecek.
Turnuvaya, iyi bir antrenman programı eşliğinde hazırlandıklarını söyleyen takım antrenörü Hüseyin Ardıç;” “Karaman hentbol takımı olarak yetenekli oyuncularımızda başarılı bir hazırlık dönemi geçirdik. Sporcularımızla Antalya’da yapılacak olan grup müsabakalarında başarılı sonuçlar elde ederek çeyrek final vizesini almak istiyoruz” diye konuştu.
Amaçlarının Karaman’da sporun çıtasını yükseltmek olduğunu belirten İl Müdürü Kısacık, şehirde çok iyi bir potansiyel olduğunu ancak çocuklarla bire bir ilgilenmek gerektiğini kaydetti. Analig maçlarının sporculara çok iyi bir deneyim kazandırdığının altını çizen Kısacık,” Amacımız genç ve yetenekli gençlerin kaybolup gitmesine engel olmak. Antrenör arkadaşlarımızla çok iyi bir ekip çalışması yaparak Karaman sporuna faydalı olacak çocuklara hentbolun inceliklerini öğretiyoruz ve böyle önemli organizasyonlarda deneyim kazanmalarını sağlıyoruz. Antalya’da gerçekleştirilecek grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.