İl Hakem Kurulu Başkanlığı ve TFFHGD Karaman Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden İl Müdürü Aydoğdu'ya Anlamlı Ziyaret.

Karaman İl Hakem Kurulu başkanı Mehmet  Kayatürk ve TFFHGD Karaman Şubesi Yönetim Kurulu Heyetinden İsmail Tosun, Osman Deniz Şimşek ve Bayram Özütemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyarette açıklamada bulunan İl Hakem Kurulu Başkanı Kayatürk, İl Müdürü Kasım Aydoğdu'nun spor adına yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını, almış olduğu başarı belgesinin tesadüf olmadığını, yakalamış olduğu başarı grafiğinin bunun bir kanıtı olduğunu söyleyerek, spora ve sporcuya hizmetlerine devam eden İl Müdürü Kasım Aydoğdu'ya her zaman destek olacaklarını belirtti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ise konuşmasında; ziyaretten memnun olduğunu belirterek, Karaman'da sporu sağlam temeller üzerine kurmak istiyoruz ve bu amaç için yola çıktık. Bir ülkede sporcu ve spor adamı yetiştirmek kolay değil, temel sağlam olmaz ise sonucu az çok tahmin edebiliyorsunuz. İlimizde yetenekli  sporcu potansiyeli çok yüksek, önemli olan bu yetenekleri kaybetmemek ve en iyi şekilde değerlendirmek. İl müdürlüğümüz olarak bu yöndeki imkânlarımızı sonuna kadar kullanmaktayız ve antrenörlerimizi ve sporcularımızı imkânlar doğrultusunda desteklemekteyiz. 
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her şeyi Karaman ve Karaman halkı için yapıyoruz. Bir çocuğun başarısı nasıl velisini gururlandırıyorsa, o çocuğumuzun başarısı bizleri de gururlandırıyor. Karaman her şeyin en iyisini hak ediyor ve bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz dedi.