Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi 3. hafta maçını Pazar günü saat 12.00’da Çolaklı sahasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Elazığ İşitme Engelliler Futbol Takımı ile oynayacak.

Elazığ Belediyesi takımının kadrosunda çok sayıda milli sporcu bulunduran ligin en güçlü takımı olduğunu belirten İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "Oyuncularımız bunun bilinciyle sahaya çıkacaklar. Gerekli tedbirleri alarak kendi saha ve seyircimiz önünde puan ve puanlar almak istiyoruz. Ligin ilk maçında zorlu bir yolculuğun ardından oynadığımız maçta şanssız bir şekilde Rize temsilcisine 2-1 mağlup olduk. Geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız maçta son 2 yılın Türkiye şampiyonu Sefaköy İşitme Engelliler Takımı’nı 2-1 mağlup ederek moral bulduk. Amacımız Elazığ Beledispor’u mağlup ederek üst sıralarda yer almak. Elazığ karşılaşmasında geçen yıldan cezası bulunan Hasan Yıldırım ile Sefaköy maçında sakatlanan Musa Patron oynayamayacak. Cezası biten Kamil Bahar ilk defa bu maçta sahaya çıkacak. 2014-2015 sezonunda Manavgat Belediyemiz takımımıza sahip çıktığı için geçtiğimiz yıllarda yaşamış olduğumuz sıkıntıları yaşamıyoruz. Bu konuda belediye başkanımız Şükrü Sözen ve başkan yardımcımız Aydın Öz’e çok teşekkür ederiz" dedi.

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz ise Manavgat Belediyesi olarak İşitme Engelliler Futbol Takımı’na ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, "Şu an için en önemli eksik taraftar desteği. Geçen hafta işitme engelli vatandaşlarımız ve aileleri dışında doğru dürüst taraftar yoktu. Pazar günü ilçe halk kütüphanesi önünden sporseverler için ücretsiz otobüs kaldıracağız. Manavgatlı sporseverleri takımlarını desteklemeye çağırıyoruz" şeklinde konuştu.