İşitme Engelliler Süper Ligi’nin 2. haftasında Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler, kendi evinde ağırladığı İzmir Bornova İşitme Engelliler’i 3-0 mağlup etti.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler ile İzmir Bornova İşitme Engelliler, İl Özel İdaresi sahasında karşılaştı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sefaköy İşitme Engelliler ile 2-2 berabere kalan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler, kendi evinde ağırladığı İzmir Bornova İşitme Engelliler’i 3-0 yendi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Spor Basın Sözcüsü Gökhan Adem, "3-0’lık net bir galibiyetle istediğimizi aldık. Yolumuza devam edeceğiz. Haftaya deplasmanımız olacak. Bu lig 7 yıllık süre içerisinde ilk defa Süper Lig statüsünde bu yıl oynanıyor. Hedeflerimiz var, beklentilerimiz var. İnşallah bu takım Elazığ’ı en iyi şekilde temsil ederek beklentileri karşılaşacaktır” dedi.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Ömer Deniz ise, "Geçen hafta deplasmanda 2-2 berabere kalmıştık. Ekibimizi ilk kez bu maçta Elazığ kamuoyuna tanıtma fırsatımız oldu. İçerideki maçımızı da 3-0 net bir skorla aldık. Tabi İşitme Engelliler Süper Ligi, bir ilk. Dolayısı ile engellilerin hangi noktalara geldiğini gösterme açısından ve onların öz güvenini göstermek açısından önemli. İddialı bir takımız. İşitme engelliler takımından 7 oyuncumuz var. Önümüzdeki süreçte de daha iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.