İZMİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Celal Gençoğlu, "Türkiye'yi yine Avrupa Kupaları'nda temsil etmek istiyoruz" dedi.

Gençoğlu, yaptığı açıklamada, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve zaman içinde takım olma yolunda iyi bir mesafe aldıklarını bildirdi.

Avrupa'ya veda ettiklerini belirten Gençoğlu, şunları kaydetti:

"Ligde ve Türkiye Kupası'nda ise iyi durumdayız. Ligin yatırım yapan takımlarının ardından 4. sırada yer almak takımımız adına güzel bir durum. Lige başlarken play-off hedefimizin yanı sıra Türkiye Kupası'nda da gidebileceğimiz yere kadar yer almak istiyorduk. Bunu gerçekleştirecek bir kadromuz mevcut. Ligin ikinci yarısında da bu performansımızı devam ettirerek tekrardan ülkemizi Avrupa Kupaları'nda temsil edecek bir takım olmak istiyoruz."

Challenge Kupası 3. turunda Belarus temsilcisi Gorodnichanka’ya iki maçta yenilerek Avrupa'ya veda eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk devresinde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 10 puan topladı.

Ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupası 2. turunda Anadolu Üniversitesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi ile bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.