PTT 1. Lig’in 9. haftasında sahasında Elazığspor’u konuk eden Bucaspor, rakibini 3-0’lık skorla geçmeyi başardı.

Bucaspor’un 3-0 kazandığı karşılaşmada tüm golleri İskender Alın kaydederken, hafta içinde teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın görevinden ayrılması nedeniyle takımın başında bulunan antrenör Bekir Limanlar, “Hafta içi yaşanan olaylara bir reaksiyon değil bu galibiyet. Bu takım haftalardır şansızlık yaşayan bir takımdı. Biz iyi bir ekibiz ama çeşitli nedenlerden dolayı yaşadığımız şansızlıklar oldu. Kulübün içinde bulunduğu durum negatif etkiledi. Bugün yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik. Aldığımız bu sonuç da çok doğal” diye konuştu.

Rahatsızlığı nedeniyle eşi vefat eden Elazığsporlu Cangele’ye de baş sağlığı dileyen Limanlar, “Cangele, keşke bugün burada oynasaydı, bize goller atsaydı ama eşi vefat etmeseydi” diye konuştu.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise, “Maçın değerlendirilecek bir tarafı yok. Çok iyi oynadılar. İki haftadır 10 kişi kalıp mücadele eden oyuncularımı kutluyorum ama kırmızı karttan önceki oyunu kabul etmiyorum. Benim oyuncularım böyle oynamamalı” şeklinde konuştu.