Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Salonu’nda gerçekleştirilen Gençler Judo İl Birinciliği müsabakalarını İl Müdürü Hayati Kısacık’ta yerinde izlerken, sporcular birinci olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Genç erkekler kategorisinde 12, genç kızlar kategorisinde 8 toplamda 20 sporcunun mücadele ettiği Gençler Judo İl Birinciliği müsabakaları büyük çekişmelere sahne oldu. 
Renkli görüntülere sahne olan müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde 50kg’da Mehmet Serçeli ve 55kg’da Mehmet Ali Akkuş müsabakaları birinci olarak tamamladı. Kızlar kategorisinde ise, 40kg’da Ayşe Elyiğit, 44kg’da Esin Türkben, 48 kg’da Eda Karademir, 52kg’da Aynur Elyiğit, 57kg’da Esra Türegün ve 70kg’da Beyzanur Arı müsabakaları birinci olarak tamamlayan sporcular oldular.
Müsabakalar sonunda dereye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Okul Sporları Tertip Kurulu Üyesi Hüseyin Kutan, antrenör ve İl Müdürlüğü personeli tarafından verildi.
Müsabakalar, günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.