Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Haziran ayında açılışı yapılan İl Spor Merkezleri judo kursları, antrenörler Fadim Sarvan ve Ahmet Ömre Türe nezaretinde judo salonunda devam ediyor.
Spor İl Müdürlüğüne ait judo antrenman salonunda verilen kurslara çocuk ve gençler yoğun ilgi gösteriyor. Hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 15.00-17.00 saatleri arasında antrenör Fadim Sarvan ve Ahmet Ömre Türe nezaretinde gerçekleştirilen kurslar, açma-germe ve ısınma hareketleriyle başlayarak, koordinasyon, esneklik, dayanıklılık kuvvet gibi özellikleri geliştirerek çocuklara judo sporunun incelikleri öğretiliyor.

İl Spor Merkezleri bünyesinde devam eden kursları takip eden ve spor okullarında minik sporcuları sık sık ziyaret eden Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Judo kursuna katılan sporcular, gösterecekleri performans ile kış döneminde de eğitimlerine devam edebilecek ve antrenörleri gözetiminde eğitimleri düzenli bir şekilde devam ederek lisanslı sporcu olarak Karaman sporuna katkıda bulunacaklar” şeklinde konuştu.