Karamanlı Judocumuz Cennet Çolak, Dewoult Olimpiyatlarında ilimizi temsilen 29 Temmuz 9 Ağustos 2013 tarihlerinde Bulgaristan’ın Sofia kentinde düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında ilimizi ve Ülkemizi temsil edecektir.

Karamanlı Judocumuz Cennet Çolak, Dewoult Olimpiyatlarında ilimizi temsilen 29 Temmuz 9 Ağustos 2013 tarihlerinde Bulgaristan’ın SOFİA kentinde düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında ilimizi ve Ülkemizi temsil edecektir. İlimiz Gençlik Spor Kulübünde Judo Sporcumuz Cennet Çolak 57 kg 2012 ve 2013 yılında Türkiye şampiyonu olarak Milli takıma seçilmiş ve olimpiyat kadrosuna girme başarısı göstermiştir.
 
İlimiz Judo İl temsilcisi ve Antrenörü Ahmet Ömre Türe; Bu gururu bizlere yaşatan sporcumuza sonsuz teşekkür ettiğini ve Millî Judocumuzun Olimpiyat Oyunlarında da madalya alacağını ümit ettiklerini belirtti.
 
İşitme Engelliler Federasyonu tarafından Olimpiyat Oyunlarına katılacak olan kafile 08 Temmuz 2013 tarihinde Ankara da Milli Takım Kampına katılacak 26 Temmuz 2013 tarihinde ise Bulgaristan'a hareket edilecektir.
 Ülkemizi ve ilimizi en iyisi şekilde temsil edeceğinde şüphe duymadığımız sporcumuza Olimpiyat yolunda başarılar dileriz.