Passolig ile anlaşma sağlanmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir hızla kartlarını almak için başvuruyor. Passolig’e başvuran sarı-lacivertli taraftar sayısı 12 bine ulaşırken, 8 Kasım’da oynanacak olan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında deplasman tribününde pilot uygulaması başlayacak olan Passolig’e tam anlamıyla geçiş ise 30 Kasım’da yapılacak.

Fenerbahçe, Passolig Kart Ligi’ne hızlı bir başlangıç yaptı. Bir hafta önce satışa çıkan Passolig karta başvuran Fenerbahçeli sayısı şimdiden, kombinelerle birlikte 32 bine dayandı.

8 Kasım’da Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında, deplasman takıma gönül verenler, deplasman tribününe Passolig kartlarıyla girebilecek. Rizespor maçında pilot olarak yalnızca Karadeniz ekibine gönülverenler için uygulanacak sistem ise Şükrü Saracoğlu’nda tam anlamıyla 30 Kasım’da Eskişehirspor maçıyla devreye girecek.

Fenerbahçe taraftarı ise 30 Kasım’da oynanacak Eskişehirspor maçıyla ilk kez takımlarının maçını izlemek adına bilet satın alabilecek. Passolig kartlarını kullanmak için 30 Kasım’ı bekleyen sarı-lacivertliler, internet üzerinden satışa çıkacak biletlerini Passolig kartlarına tanımlayacak ve bu tarihten itibaren sadece Passolig Fenerbahçe kartlarıyla takımlarını stadyumda destekleyecek.

"FENERBAHÇE ÇOK HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI"

Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Passolig’e başvurmayan Fenerbahçe taraftarlarının bir an önce karta başvurmalarını önerirken, “Fenerbahçe sisteme çok hızlı bir giriş yaptı. Şu anda kombinelerle birlikte 32 bin Fenerbahçe Passolig kart mevcut. Ancak Türkiye’nin seyirci ortalamasında en tepede olan Şükrü Saracoğlu’nun dolması için sarı-laciverte gönül verenlerin vakit kaybetmeden Passolig kartlarına başvurması gerekmekte" dedi.

Passolig’e dahil olan Fenerbahçe’nin kartları 15 TL’ye satışa çıktı. Bu bedelin 6,3 TL’si kartlara otomatik olarak geri ödenecek. Fenerbahçe Kartlar internetten başvuru sonrası kurye ile kart sahiplerinin evlerine teslim edilecek.