Trabzonspor’da Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun kadro dışı kalmalarının yankıları sürüyor. Özellikle Mustafa Yumlu’nun ’kaptanlık’ meselesi yüzünden kadro dışı kalmasına en çok üzülen isimlerin başında takım kaptanı Bosingwa geldi.

Trabzonspor’da Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun süresiz olarak kadro dışı bırakılması tartışılmaya devam ediliyor. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmıştır" açıklaması yer alırken, yönetim kurulu üyesi Murat Türköz’ün yapmış olduğu yazılı açıklamada ise, "Hocamız bu kararını gözden geçirecektir" ifadelerinin yer alması kafalarda soru işareti bıraktı. Camia şimdi ise bu iki oyuncuyu yönetimin mi yoksa teknik direktör Vahid Halilhodzic’in mi kadro dışı bıraktığını tartışıyor.

Trabzonspor’da Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun kadro dışı kalmasına en çok üzülen isimlerin başında ise takım kaptanı Bosingwa geldi. Kaleci Onur’un sakatlanmasının ardından kaptanlığa getirilen ve herkes tarafından beğenilen isimlerin başında gelen Portekizli oyuncu Jose Bosingwa, kaptanlık tartışmalarına en çok üzülen isim oldu. Sahadaki duruşu ve çalışmasıyla Trabzonspor camiasının sevgilisi haline gelen Portekizli oyuncu Mustafa Yumlu’nun ikinci kaptan olması nedeniyle sahaya kaptan olarak çıkmak için diretmesi üzerine üzüldüğü ve teknik direktör Vahid Halilhodzic’in vermiş olduğu karar üzerine sahaya kaptan çıktığı öğrenildi. Herkesin saygı duyduğu Portekizli oyuncunun kaptanlığının arkadaşları tarafından kabul görmesi, Mustafa Yumlu’nun ise soyunma odasında bu konudaki rahatsızlığını dile getirmesi sonrası sahadaki performansı nedeniyle yönetimin ve teknik heyetin tepkisini çekmişti.

MUSTAFA YUMLU’NUN TAVRINA HALİLHODZİC KIZDI

Sakatlığının geçmesinin ardından teknik direktör Vahid Halilhodzic ile görüşen Mustafa Yumlu, "Hocam hasretle bana formayı vereceğiniz günü bekliyorum. Formamı çok özledim" demesinin ardından Gaziantepspor maçında ortaya koyduğu performans teknik direktör Vahid Halilhodzic’i kızdırdı.