Bu sezon ilk deplasman galibiyetini Çaykur Rizespor karşısında alan Kardemir Karabükspor, gözünü hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçına çevirdi. Karabükspor İdari Menajeri Tarık Yurttaş, deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında aldıklarını galibiyetin kendilerine biraz olsun nefes aldırdığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Bursaspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor’da, hedef mutlak 3 puan. Ligde geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’u deplasmanda mağlup etmeyi başaran kırmızı-mavili ekipte, idari menajer Tarık Yurttaş, "Netice olarak kötü giden, sakatlıklardan dolayı takımı kurmakta zorlandığımız bu sezonda ilk deplasman galibiyetine almak bizim için artı oldu ve nefes aldırdı. Bu galibiyet bize ayrıca öz güven getirdi” dedi.

"BURSASPOR LİGİN EN İYİ TAKIMLARINDAN"

Hafta sonu sahalarından Bursaspor’u konuk edeceklerini de hatırlatan Tarık Yurttaş, "Bursaspor ligin en iyi takımlarından biri ve son haftalarda müthiş bir çıkışı var. Bizim için çok kritik bir mücadele olacak. Bursa’dan alacağımız 3 puan devreye pozitif açıdan bakış açımızın yanı sıra daha büyük bir nefes aldıracak. Devre arasındaki çalışmalarımız daha bir netlik kazanır. Onun için Bursaspor maçı beklediğimizden zor geçecek. Taraftarımıza düşen, skor anlamında kötü gidişatta Avrupa kupasında oynadığımız gibi baskıyı oluşturacak atmosferi oluşturmaları lazım. Bunu taraftarımızla başarırsak bu girdaptan çıkarız. Bursaspor’u baskı altına alacak bir atmosferde oynarsak sahadan gülerek ayrılan taraf biz oluruz ve taraftarımızı bu hafta tribünlerde görürüz” şeklinde konuştu.