Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında İnegölspor’u penaltı atışları sonucu 6-4 yenen Kardemir Karabükspor, gruplara kalmanın sevincini yaşadı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “İnegölspor’un güçlü bir spor olduğunu ifade etmeye çalışmıştım. Malesef çok sıkıntımız var. İnegölspor bizden daha iyi oynadı. Bugün çok keyif veren her iki takımın futbol oynamaya çalıştığı iyi bir mücadele örneği oldu.Çokta zevk aldık havanında yağmurlu olması, ambiyansı, seyircisinin iyi olması iyi bir oyun olmasını ortaya çıkardı. İnegölspor camiyasına teşekkür etmek istiyorum tesislerinde saolsun antreman yaptık. Çokta iyi bir takım kurmuşlar. Umarım hedefledikleri yere gelirler. Taraftarda çok iyiydi. Çok güzel desteklediler. Güzel bir atmosfer vardı. Ben bu maçtan çok keyif aldım. Gruplara kaldık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Umarım sakatlanan arkadaşlarımız döner. İyi yerlere yol alırız. Tekrar inegölspora teşekkür ediyorum. Maçlarında başarılar diliyorum. İnegölspor çok iyi bir takım olmuş, çok iddalılar. Bu iddiaları uzun süre devam ettirecekler” dedi.

İnegölspor Teknik direktörü Şaban Yıldırım ise, “Grupların prestij getirisi var, onları düşündük. Bizden daha avantajlıydılar. Onlar cuma günü oynadılar, biz pazar günü oynadık. Biraz onun yorgunluğunu hissettik; bununla birlikte 5-6 oyuncumuzu değiştirdik. İdare etmeye çalıştık, ama bugün saha çok ağırdı. Ona rağmen maçı kazanabilirdik. Belki hakemin bazı kararlarını incelemek gerekiyor. Özellikle son dakika attığımız gol var. Ama yapacak bir şey yok. Önümüzde Hatay maçı var. Ona hazırlanacağız. Gayet iyi mücadele ettiler. Top bizdeyken doğru ve olgun bir şekilde oynadılar. Ben göstermiş oldukları mücadeleden ve oynadıkları oyundan memnunum" diye konuştu.