PTT 1.Lig ekiplerinden Bucaspor’da istifa ettiği iddia edilen teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın istifa etmediği öğrenildi.

Bucaspor’da istifa ettiği açıklanan teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın taraftarların tepkisinden çekindiği için rapor aldığı, istifa etmediği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın rapor aldığı için idmanlara ve maça çıkmadığı ifade edildi. Yardımcı Antrenör Bekir Limanlar idaresinde çalışmalara devam eden futbolcular da Karafırtınalar’ın gitmesini istemiyor.

“HER ANTRENÖRÜN BAŞINA GELMEZ”

Yönetimle yapılan toplantı sonrası böyle bir karar aldığını söyleyen teknik direktör Sait Karafırtınalar, futbolcuların tavrını “Böyle bir şey her antrenörün başına gelmez” sözleriyle yorumladı. Elazığspor maçında gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularını tebrik eden Karafırtınalar, “Oyuncuların duruşundan dolayı çok duygulandım. Bizim oynatmadığımız, yedekte beklettiğimiz oyuncular bile, hepsi fikir birliği yapmışlar. Yönetimle görüşüp birlikte bir karar vereceğiz. Neticede profesyonellik bunu gerektiriyor” şeklinde konuştu.

YÖNETİMDEN GERİ ADIM

Olağanüstü kongre kararı almayı düşünen yönetim ise, geri adım atmaya hazırlanıyor. Dün İzmir’de oynanan karşılaşmada alınan 3-0’lık galibiyet sonrası yönetimin, bu kararını erteleyeceği iddia edildi.

3 GÜN İZİN

Sarı-lacivertli ekipte futbolcular, Perşembe gününe kadar izinli. Milli maç arasını nedeniyle teknik ekipten 3 günlük izin alan futbolcular, Perşembe günü Bucaspor Kaynaklar Tesisleri’nde toplanacak.