Amatör küme’de bu hafta sonu iki karşılaşma oynandı. Kılbasan Karadağ Spor ile Ortaobaspor karşılaşması Yunuskent Stadyumu’nda gerçekleşti. Ortaoba Spor önünde iyi bir performans gösteren Kılbasan Karadağ Spor rakibini 3-1 mağlup ederek, üç puanın sahibi oldu.

İkinci karşılaşma ise Sudurağı Gençler Birliği ile 70 Larende Spor arasında oldu. Lider 70 Larende Spor, Sudurağı karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak maçı 5-2’lik farklı galibiyeti ile zirvedeki yerinde kaldı.

DİĞER KARŞILAŞMALAR NEDEN OYNANMADI?

06.02.2016 Cumartesi günü Yunuskent Stadyumu’nda saat 10.00’da oynanacak olan Yeşildere Gençlik Spor/Ayrancı Belediyespor maçında, Ayrancı Belediyespor geçmiş maçlarda çıkan olaylar nedeniyle maçlara çıkmamasından dolayı ligden ihraç edildiği için karşılaşma gerçekleşmedi.

Güneyyurt Gençlikspor/1453 Karamanspor maçı ise Ermenekte olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi.

U19 LİGİNDE BU HAFTA

U19 Ligi’nde bu hafta Başak Spor ile Karaman Belediye Spor yine farklı kazandı. Cumartesi günü Yunuskent Stadyumu’nda yapılan U19 maçları bol gollü geçti. Lider Başak Spor rakibi Sudurağı Gençler Birliği’ni 5-0 mağlup etti. Karaman Belediye Spor ise Yeşildere Spor’u 8-2 mağlup ederek ikincilik koltuğunda kaldı.