Karaman’ın da içerisinde yer aldığı ve 10 sporcu ile mücadele vereceği Anadolu Yıldızlar Ligi 2015-2016 sezonu, Yıldızlar (kız-erkek) Badminton Akdeniz grup müsabakaları 08-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Adana - Antalya - Burdur - Hatay - Isparta - Mersin - Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinin gelen 18 takım ve 110 sporcunun heyecan dolu mücadelelerine sahne oldu.

Yunus Emre Spor Salonunda üç gün süren müsabakalar sonunda Karaman badminton takımı Osmaniye ve Mersin illerinin bulunduğu grupta Osmaniye ile bayanlarda 5-0, erkelerde 5-0, Mersin ile bayanlarda 4-1 ve erkeklerde yine 4-1’lik sonuçlarla grubunda birinci olarak bir üst gruba çıkmaya hak kazandı.

Karaman badminton takımının elde ettiği sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” İlimizde yeni spor branşlarından biri olan badmintonda elde edilen bu başarılı sonuç, sporcu ve antrenörlerimizin özverili bir şekilde çalışmalarının karşılığıdır. Takımımızı aldıkları başarılı sonuçtan dolayı tebrik ediyor, bir üst turda başarılar diliyorum” diye konuştu.