Karaman Belediyespor ile Hatay Dörtyol Gençlerbirliği arasında oynanacak olan Bal Ligi 3. Hafta Maçı, Milli Takım Kampına gidecek oyuncular nedeni ile 27 Eylül 2014 Cumartesi Günü saat 15.00'de, Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak.
Karaman Belediyespor'un oyuncuları Kaleci Gökhan Köksal, ön libero Muzaffer Emre İlhan, Kaptan Samet Dağlı 01-06 Ekim tarihleri arasında Malta'da oynanacak olan Amatör Milli Maçları için, 28 Eylül 2014 Pazar Günü İstanbul'da Milli Takım kampına katılacaklar. Milli takımımız finale kalan Rusya, Finlandiya ve Malta'ya karşı mücadele edecek.

Karaman Belediyespor’un milli oyuncusu Muzaffer Emre İlhan: "Bir süredir milli takım kamplarına gidip geliyoruz. Hedefimiz Karamanımıza kupa getirmek. Karaman'ı Malta'da oynanacak olan milli mücadelelerde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin" şeklinde konuştu.

27 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan maçla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Nasuh Aköz de: "Cumartesi günü saat 15.00'de oynanacak olan Hatay Dörtyol Gençlerbirliği maçını kazanarak hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız bu mücadelede taraftarımızı maça bekliyoruz" dedi.