Yunuskent 2. nolu sahanın sentetik çim zemininin kronik sakatlıklara sebep olması ihtimali ve tel örgüleri taşıyan duvarın saha yakınlığının sporcu sağlığını tehdit etmesi nedeniyle maçlar Karaman’da oynanmayacak.  Konuyla ilgili olarak Mut veya Ereğli Stadyumlarından birini değerlendirmek isteyen Karaman Belediyespor yönetimi, bu hafta sonu oynanacak olan Adana Hadırlı Gücü maçı için Futbol Federasyonu’ndan Ereğli Stadyumu’nu talep etti.

2014 - 2015 sezonunda iç sahada yapacağı 4 müsabaka için Ereğli Şehir Stadyumu’nun kullanılmasına onay veren federasyon ayrıca, Ereğli Belediye Spor’un Amatör ve U19 maçlarının Karaman Belediyespor ile çakışması nedeniyle temsilcimizin maçlarını Cumartesi gününe aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar: "Sahamız tadilata girdiği için teknik heyetin görüşünü aldıktan sonra müsabakaların yapılabileceği sahaları, ulaşım, hava koşulları, sporcu sağlığı açısından değerlendirerek T.F.F.'den Konya Ereğli Atatürk Şehir Stadı için talepte bulunduk. Federasyonumuzun onayıyla ilk yarı sonuna kadar iç saha maçlarımızı Ereğli'de oynayacağız" dedi.

3 bin 500 kişi seyirci kapasiteli Ereğli Atatürk Şehir Stadyumu’nda ilk maçına 1 Kasım Cumartesi günü çıkacak olan Karaman Belediyespor, Adana Hadırlı Gücü ile saat 13.30’da karşılaşacak.