Karaman Belediyespor hafta içinde Kazım Nas ile yollarını ayırarak Necati Yorgancılar ile anlaşma sağlamıştı.

Necati Yorgancılar 2010-2011 sezonunda Karamanı BAL liginde temsil eden 70 Karaman Gençlik ve Spor takımının başında iyi bir performans göstermişti. Necati hoca aradan geçen 1,5 sezonun ardından çıktığı Kemal Kaynaş Stadyumundaki ilk maçından galibiyetle ayrılmayı bildi. 
 
Necati Hoca'dan Revizyon

Necati Hoca takımda büyük bir revizyon yaparak, Sezonun ilk yarısında ilk 11'de banko oynayan oyuncuları yedek soyundurdu.

Saat 13.30'da Kemal Kaynaş Stadyumu'nda başlayan müsabakada Volkan Doğan, İlker Ayten ve Ramazan Bekleviç hakem üçlüsü görev yaptı.
 
İlk 45 dakikada üst üste etkili ataklar geliştiren Belediyespor,  Cihan Oğuzman, Tuna Yüce ve Cihan Kutan ile rakip kalede sık sık tehlikeler yarattı. 
 
Karamanspor 2. ligde yer aldığı sezon Karamanspor'un kalesini koruyan Bülent Aygün'ün koruduğu kaleye arka arkaya yüklenen temsilcimiz tecrübeli kaleciyi ilk dakikalarda geçmekte zorlandı. 

Şutlarımız Üst Üste Direklere Takıldı

10. dakikada gelişen atakta soldan yapılan ortada Yunus Batan'ın kafa vuruşu üst direkte patladı.
 
13. dakikada ise 10 numaramız Cihan Oğuzman ceza sahası ön çizgisinden sert bir şut çıkardı. Cihan'ın şutu yan direğe çarparak oyun alanını terk etti. 
 
Müthiş Baskı Golleri Arka Arkaya Getirdi

14. dakikada ise sağ kanattan yapılan ortada Altı Pas içinde yaşanan karambolde takipçiliğini konuşturan Cihan Oğuzman, plase bir vuruşla ekibimizi 1-0 öne geçirdi. 
 
İlerleyen dakikalarda rakip kaleye iyice yüklenen Karaman Belediyespor yakaladığı pozisyonlarda rakip ağlarla topu buluşturamadı, Ancak ilk yarı bitmeden maçta harikalar yaratan Cihan Kutan ceza yayı üzerinden muhteşem bir vole ile gole imzasını attı. 2-0
 
İlk yarı Cihan Kutan'ın attığı gol ile tamamlanırken 2. yarıda rakibi ile beraber rüzgarıda karşısına alan temsilcimiz baskılı oyununu ikinci devredede sürdürdü.
 
Dakikalar 57. yi gösterirken gelişen atağımızda yeni transfer Samet Çelebi ceza sahasına topla beraber hızlanarak girdi. Sametin pasında topla buluşan Cihan Kutan'ın harika bir ara pası çıkararak Tuna Yüceli kaleci ile karşı karşıya bıraktı, Tuna'nın dzgün vuruşu ile Belediyespor aradaki farkı 3'e çıkardı.

Farkın 3'e çıkmasıyla bu dakikadan sonra temsilcimiz Belediyespor iyiden iyiye rahatlarken, rakip oyuncular bu dakikadan sonra stresinde etkisiyle, sık sık sertliğe başvurdu.

Maçta başka gol sesi çıkmayınca Necati Yorgancılar ilk maçında temsilcimize 3 puan kazandırmış oldu.

Maçtan sonra taraftarlar takımı çağırdığı sırada takımdaki revizyona takılarak ilk onbirde sahaya çıkamayan oyuna sonradan dahil olan tecrübeli oyuncumuz Tayyar taraftarın çağrısına cevap vermeyerek direk soyunma odasının yolunu tuttu. 
 
Karaman Belediyespor: 
 
Tayfun Onat
Mustafa Sayan
Bayram Tekin
Yunus Batan (K)
Mehmet Yeniler
Hüseyin Ardıç
Erdal Fırtına
Tuna Yücel
Cihan Oğuzman
Cihan Kutan
 
Yedekler:

Mustafa Yılmaz
Serdar Birer
Emrah Uçal
Tayyar Karadağ
Şükrü Göğercin
Hüseyin Kuşar
Cihan Kutan
 
Koca Sinan Şimşek Spor:
 
Bülent Aygün
Mustafa Koç
İsmail Yılmaz
Ümit Al
Engin Pilavcı
Ali Akgündüz
Fethi Tekin
Mustafa İlkay Kartal
Ömer Bozkuş
Mücahit Baykaldı
Mehmet Ali Öncü
 
Yedekler:

Atakan Asiler
Mehmet Akarsu
Mehmet Aydın
Yiğit Sürekli
Tunç Ceyhun
İhsan Töme
Harun Çetin