19 Ağustos 2016 tarihinde Kastamonu’da başlayan Türkiye 4. Ayak Puanlı Yol Bisikleti Yarışlarına milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü eşliğinde katılan Karaman bisiklet takımı zamana karşı, yol ve tırmanış olmak üzere üç ayrı kategoride yapılan yarışlar sonunda 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya alarak zirveye ulaştı.
Üç gün süren yarışlar sonunda dereceye giren sporcular ise, zamana karşı yarışlarda Fatma Sezer birinci, Selver Sezer ikinci, İrem Ceren Akan üçüncü, Yol yarışlarında Fatma Sezer birinci, Selver Sezer ikinci, Tırmanış yarışlarında ise Fatma Sezer birinci ve Selver Sezer ikinci olarak yarışların en dikkat çeken sporcuları arasında yer aldılar. 
Yarışlar sonunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“ Bisiklet takımımız dördüncü ayak yarışları sonunda ilk üç seride yakaladıkları başarıyı devam ettirmesini bildiler. Dördüncü ayak yarışları sonunda üç altın, üç gümüş ve bir bronz madalya alan sporcularımız bu yıl madalya sayısını toplamda 59’a çıkardı. Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.