Karaman Belediye Spor ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul spor Kulübü bisiklet sporcularını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Kasım Aydoğdu kabul etti. Kabul sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Kasım Aydoğdu ile birlikte bisiklet antrenörü ve Bisiklet İl Temsilcisi Barış Ünlü tarafından Karamandaki bisiklet sporunun 2012 yılı karnesi değerlendirildi.

Kasım Aydoğdu; ''2012 sezonunda bisiklet sporcularımız çok başarılı bir sezon geçirmişlerdir. Belediye Spor Kulübümüz Nevşehir’de yapılan Türkiye Şampiyonasında Takım halinde Türkiye 2. Si olurken, Emre Şahin yol yarışlarında, Ferhat Sezer’de saate karşı yarışlarda Türkiye 3. sü olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Ayrıca bu sezon Belediye Sporlu Bisikletçilerimiz dünya arenasına çıkmış ve Sırbistan’da yapılan Balkan Şampiyonasına katılan 6 sporcudan 2 sini, Hollanda’da yapılan Avrupa Şampiyonasına katılan 6 sporcudan 2 sini ve Dünya şampiyonasına katılan 3 sporcudan 2 sini vererek büyük bir başarıya kazanmıştır. Son olarak ta Belediye Spor 2012 Türkiye genel klasmanını Türkiye 2. Si olarak tamamlamıştır.
Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Spor Kulübü Bayan Bisikletçilerimiz ise ; Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye 2. olmuşlar ve 2012 Türkiye Genel klasmanını Türkiye 1. si olarak tamamlamayı başarmışlardır. Bayan Bisikletçilerimizden Aybike Ünlü, Selver Sezer ve Saliha Sezer milli takıma seçilmişlerdir.
Bu başarılar ile Türkiye genelinde bisiklet sporunda Karaman ili bir marka olmayı bilmiş ve bunu devam ettirmek istemektedir. Antrenörümüze ve sporcularımıza başarılar diliyorum,''dedi.

İl Temsilcisi Barış nlü’de verdiği desteklerden dolayı İl Müdürümüze teşekkürlerini sundu.