Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine aralıksız devam eden Gençlik Merkezi’nde kulüp faaliyetleri altında verilecek eğitimlerin yeni dönem kayıtları başladı. Gençlik Merkezi bünyesinde Kişisel Gelişim Kulübü, El Sanatları Kulübü, Müzik Kulübü, Tasarım Kulübü, Bilim ve Teknoloji Kulübü, Spor Kulübü, Yöresel Halk Dansları Kulübü, Edebiyat Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübü adı altında verilecek olan eğitimlerde kursiyerler İngilizce, Bilgisayar, Gitar, Bağlama, Ney, Diksiyon, Arapça, Kur'an-ı Kerim, Ebru, Cam Süs Eşya Yapımı, Hat, Kaligrafi, Karakalem, Kaat-ı Sanatı, Takı Tasarım ve Çinicilik eğitimlerden ücretsiz olarak faydalana bilecek.

Katılımcıların tüm faaliyetlerden ücretsiz faydalanacağı gençlik merkezlerine 14-29 yaş arasındaki vatandaşlar başvurabilecek ve kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika alacağı kurslar kontenjan ile sınırlı olacak.

Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için faaliyetlerin devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ” Gençlik Merkezleri bünyesinde ücretsiz olarak açılan kulüp faaliyetleri ile gençliğin sosyal ve kültürel gelişimlerine olumlu yönde katkı sağlayacaktır. Böylece gençler, her biri alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılarak, yeteneklerini geliştirme ve ilgi alanlarının üzerine eğilme fırsatı bulacak. Çalışmalarımız sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam edecek. Bütün gençlerimizi ücretsiz eğitimlerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Başvuru için: Karaman Gençlik Merkezi /Mehmet Akif Ersoy Mah. Şehit Adnan Ateş Cad. No:40 (Yunuskent Futbol Sahası Karşısı) Tel:03382131611