Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık başkanlığında, kurum içi gelişim ile değişimi sürdürmek, iletişim ve koordinasyonu sağlamak amacıyla düzenlenen 2016 Kasım ayı bilgilendirme, değerlendirme ve koordinasyon toplantısı il müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Koordinasyon toplantısına şube müdürleri ve il müdürlüğü personeli katıldı.
Toplantıda öncelikli gündem maddesi olarak 2016 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. İki grup halinde düzenlenen toplantıda personelin genel durum ve performansı, personel ilişkileri, iş ortamındaki verim ve tesislerin hizmet kalitesinin arttırılması açısından dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı.
Toplantıların düzenli bir şekilde devam edeceğini belirten Kısacık,” Göreve başladığımız günden itibaren personelimiz ile birlikte düzenlediğimiz toplantılarımızda Karaman’da spor anlamında en iyi hizmeti nasıl verebiliriz, kaliteyi nasıl arttırırız, tesisleri en verimli şekilde nasıl kullanırız gibi sorulara çözüm aradık. İki yıla yakın bir sürede il ve ilçelerimizde tesislerimizi daha modern hale getirmek ve ilimize yeni tesisler kazandırmak adına çalışmalar yaptık. Karaman’a spor ve tesis anlamında daha büyük hizmetler vermek adına el ele vererek çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz.” dedi.
Toplantı, personelin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.