Karaman’da 2016 yılında hayata geçirilecek olan spor yatırımları ve tesisleşme alanında yapılacak yatırımlar için bir araya gelen Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık proje ve çalışmaları değerlendirdi.

Karaman’da spor yatırımlarının ve tesisleşme hamlelerinin ciddi anlamda arttığına dikkat çeken İl Müdürü Kısacık, "Hazır olan kapasitemizin de yakın zamanda yeni eklenecek tesislerimiz ile daha da güçlü bir hale gelecek. Sporcularımızın bütünüyle hareket ederek geleceğin şampiyonlarının bu topraklarda yetişmesi noktasında tüm irademizi kullanacağız. Bakanlığımız koordinesinde Karaman’da tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızla yapacağımız ortak çalışmalar sonucunda Karaman’ın spor şehri olması yolunda güzel adımlar atacağız.” dedi.

Türkiye'nin özellikle son 10 yılda tesisleşme anlamında çok iyi bir noktada olduğu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise; Olimpik olsun ya da olmasın tüm branşların Karaman’da sağlıklı nesillerle geleceğe merhaba demesinde büyük sorumluluklar üstlendiğini belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, 2015 yılında yapılan çalışmalar ve 2016 yılında faaliyete geçirilecek olan yatırımlar ele alınırken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kısacık, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker’e yapılması düşünülen tesisler ve spor yatırımları ile ilgili olarak geniş bilgiler verdi. Ak Parti Karaman Milletvekili Şeker, yapılacak olan ve projeleri hazırlanan yatırımları beğenirken,  Karaman’a gerekli olan tüm desteğin verileceğini söyledi.

Ak Parti Karaman Milletvekili Şeker konuşmasının devamında; “İlimizde yapılacak olan spor ve tesis yatırımlarını yakından takip ediyor, ilimiz gençliği için faydalı olan bu çalışmaları destekliyorum. Türk Dili’nin Başkenti Karaman her zaman her şeyin en iyisini hak eden bir şehir olmuştur.’’ diye konuştu.