Judo Milli Takımından gurur verici davet

17-18 Ocak 2013 tarihinde ilimizde yapılan Türkiye İşitme Engelliler Judo şampiyonasında takım halinde 3. olan ve şampiyonaya damgasını vuran sporculara Judo Milli Takımından gurur verici davet.
Bu başarının tesadüf olmadığını kanıtlayan sporculara bu güzel davet ile birlikte İlimizin gururu olmaya devam ediyorlar.
İşitme Engelliler Milli takımının çoğunluğunu Karamanlı judocuların oluşturması gurur verici bir durumdur .Bu başarılarından dolayı bütün sporcuları tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.


KÜÇÜKLER VOLEYBOL GRUP MÜSABAKALARI BAŞLIYOR
 
Birçok ilin katılımı ile gerçekleşecek olan küçükler voleybol grup müsabakaları 17.02.2013 pazar günü yapılan teknik toplantı ve kura çekimi ile start aldı.

Yaklaşık 1 saat süren teknik toplantıda yapılan kura çekimleri ile müsabaklarda mücadele edecek takımlar belirlendi ve ilimize gelen takımların müsabaka ile ilgili soruları cevaplandırıldı.Teknik toplantı sonunda yapılan kokteyl ile yorgunluk atan takımlarımız Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ikramları ile tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular.

Bu sıcak ortamdan ve güzel ağırlamadan dolayı Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu'ya teşekkürlerini sunan takımlar kokteyl sonunda dinlenmek için kalacakları yerlere gittiler.


21 Aralık 2012 tarihinde Manisa ilinde yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonasında 40 kg da Türkiye Şampiyonu olan Şevval Uysal Avrupa Kupası Milli takım kampına davet edildi.

Antrenör Ahmet Ömre Türe  yaptığı açıklamada Ümitler kategorisinde ilk yarışmasında Türkiye Şampiyonu olan Şevval Uysal'ın 3 yıl daha bu kategoride yarışacağını belirtti.İlk yılında başarılı olan sporcu çıkışının devam edeceğini ve 3 yıl daha bu kategoride Karaman'ın ve kendi adını duyurmaya devam edeceğini söyledi.

Antrenör konuyla ilgili olarak desteklerini esirgemeyen Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’ya teşekkürlerini iletti.


FUTSAL TURNUVASI BUGÜN BAŞLIYOR..
 
Bugün Vali Hakkı Teke Yibo - Anadolu Öğretmen Lisesi spor salonlarında müsabakalar başlıyor.17 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan bu büyük turnuvaya katılımın büyük olmasıbekleniyor.Turnuvaya katılan takımlara müsabakalarda  başarılar dileriz.