İlimizin 2. Lig teki tek temsilcisi Karaman Yunus Emre Spor Kulübü Gaziantep’te de İlimizi en iyi şekilde temsil etti. Geçtiğimiz iki haftada güzel oyunu ve net sonuca ulaşmasıyla göz dolduran bayan basket takımımız Bako Sporla karşı karşıya geldi. 

Karaman Yunus Emre Spor , Gaziantep Bako karşısında ilk yarıyı 42-21 önde kapattı. Takımımız üstün oyununu ikinci yarıda da sürdürerek 75-52 gibi 23 sayı açık farkla sonuca ulaştı. Oyuncumuz Tuğce Erden34 sayıyla hem takımının, hem de maçın en skorer oyuncusu oldu.
Kulüp Antrenörü Ali Tekin takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydederken;’’ Maçın tamamında iyi oynamamız gerek. Önümüzde İstanbul Dizdar ile oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Gerçek gücümüzü, performansımızı orada göreceğiz. Dizdar Spor oyuncu potansiyeli bakımından, kadrosu yönünden çok iyi durumda olan bir takım. Eksik oyuncumuz var. Ancak bu engeli gerek kulüp yöneticilerimizin desteğiyle, gerekse hemşerilerimizin vereceği desteklerle aşıp, bu takımı en iyi yere taşımaya çalışacağız, ‘’dedi.
Kulüp ikinci başkanı Ahmet Sonkur takımın iki haftadır çok iyi bir çıkış yakaladığını vurguladı. Sonkur;’’Karaman Yunus Emre Spor son iki haftadır aldığı sonuçlarla gözleri üzerine çekmeyi başardı. Gaziantep’te ismiyle, oyunuyla, aldığı skorla İlimizi en iyi şekilde tanıtmış ve temsil etmiştir. Teknik heyetimiz, oyuncularımız her türlü zorluğa rağmen sessiz sedasız başarı yolunda emin adımlarla yürüyor.  Bizler sporun Karaman’da gelişmesini, sporun güzelliğini ve şölen halinde halkımıza sunulmasının gayretindeyiz. Karamanlılardan isteğimiz sessiz devrimi gerçekleştiren bu takımın sahip çıkılarak, elinden tutulmasıdır. Eğer Karaman Yunus Emre Spor  1.lige çıkarsa Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımları ilimizde ağırlayarak, Karaman’ın tüm Türkiye’ye tanıtımında katkı sağlayarak, spora olan ilgiyi daha da artırabiliriz. ‘’dedi.
Karaman Yunus Emre Spor 03 Kasım 2012 Cumartesi saat 16:00’da İstanbul  Ahmet Cömert Spor Salonu’nda Dizdar’la karşı karşıya gelecek.