13 Aralık Pazar günü yüzlerce sporcunun katılımı ile gerçekleşen Altın Bilekler Basketbol Şöleni Yunus Emre Spor Salonunda yapılan birbirinden zevkli müsabakaların ardından sona erdi. Genç sporcular saha içinde olduğu kadar saha dışında da birçok aktivitenin parçası olarak, ‘Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı’ olması gerektiği felsefesiyle organize edilen basketbol şöleninde izlemeye gelenlere görsel şölen eşliğinde tüm hünerlerini sergilediler.

Basketbol Şölenine katılımın yüksek seviyede olması ilimiz çocuklarının spora yönlendirilmesi açısından son derece önemli olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Altın Bilekler Basketbol Şöleninin benzer altyapı organizasyonlarından farkı, oyuncuların eğlenmesini ve güzel zaman geçirmesini amaçlayan bir etkinlik olması. Kazanmanın ve kaybetmenin önemli olmadığı Altın Bilekler Basketbol Şöleni’nde amaç oyuncuları Küçükler kategorisinden karşılaşacakları rekabete hazırlamak ve bu sırada ilimizin farklı yerlerinden gelen gençler ile kaynaşmasını sağlamak. Herkesin kazanan olduğu, maç sonuçlarının önemli olmadığı şölende, saha içi boyutuyla genç sporculara önemli bir maç deneyimi sunuldu” diye konuştu.

Zevkli ve bir o kadar da eğlenceli geçen müsabakalar sonunda sporculara madalya ve hediyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ali Rıza Altunsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Osman Selçuk Akbaş, Mustafa Karadeniz, Kazım Karabekir İlçe Müdürü Cavit Bardak, antrenörler ve sporcu velileri tarafından verildi.

Müsabakalar, günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.