Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi’nin 2.Lig final müsabakaları 4-7 Mayıs tarihlerinde Karaman’da gerçekleştirilecek. Konya, Adana, Samsun, Kırıkkale, Ankara, Gaziantep ve Bolu gibi illerden 9 takımın katılacağı müsabakalar, 3 Mayıs’ta düzenlenecek teknik toplantının ardından başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı açıklamada, Oturarak Voleybol 2. Ligi’nde final müsabakalarının Karaman’ın ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Final grubunda ilk iki sırayı alan takımların önümüzdeki sezon 1.lig’de mücadele edeceğini belirten Kısacık, " Geçen yıl kurduğumuz oturarak voleybol takımımız, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hedefimiz, ilk iki sırada yer alarak 1. Lig’e çıkmak, onun için arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübü olarak ilimizi temsil edeceğimiz müsabakalarda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Takım antrenörü Aziz Hopyar ise, sporcuların voleybol oynamayı çok sevdiğini belirterek,” Karaman’da geçen yıl kurduğumuz oturarak voleybol takımına ilgiden dolayı çok mutluyuz. Şuanda 1.lig ve 2.lig de ilimiz temsil eden iki takımımız var. Takımımızda da çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. Sporcularımız tecrübe kazandıkça Türkiye’de oturarak voleybol söz sahibi iller arasında yer alacak” ifadelerini kullandı.