Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde 5 –18 yaş arası gençlere Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet,  Cimnastik, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Teakwondo, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme(ücretli-60TL) ve futbol olmak üzere toplam 20 farklı branşta açılan ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıtlar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirebilmek, onlara spor dolu sağlıklı bir hayat sunabilmek için il müdürlüğümüz bünyesinde engelli il spor merkezi ve ücretsiz yaz spor okulları kayıtlarımızı başlattık. Devam eden kayıtlarımıza Karamanlı gençlerimizden yoğun ilgi görmekteyiz. Çocuklarımızı alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde bilinçli bir şekilde spor yaptırarak, çocuklarımızın gelişimine olumlu bir katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Karamanlı tüm gençleri yaz spor okullarına ve engelliler il spor merkezlerine davet eden Spor İl Müdürü Kısacık, Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve engelliler il spor merkezi müracaatlarının Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi birimine yapılabileceğini hatırlatarak,  başvuruların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.