TVF 3. Lig de Karaman’ı temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takımı grubundan şampiyon çıkarak 2. Lig Play Off lara katılma hakkını kazanmıştı.
TVF 3. Lig 2013-2014 sezonunda grubunu şampiyon olarak bitiren Karaman’ın gururu Karamangücü Bayan Voleybol Takımımız bu hafta Ankara’da Selim Sırrı Tarcan Spor salonunda 2. Lig Play Off larına katılacak. 3. Ligin 4 gurubundan lider ve ikinci bitiren 8 takımın iki gurupta mücadele edeceği Play Off müsabakaları 27 – 28 - 29 Mart’ta yapılacak. Müsabakalar sonunda 2 grubu 1. ve 2. bitiren takımlar 2. Lige yükselecek.

Temsilcimiz Play Off maçları için Ankara’da çalışmalarına başladı. Karamangücü Başkanı Yusuf Ünalan; “Zorlu bir sezonu başarılı bir şekilde bitirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Karaman’ı lig seviyesinde en iyi şekilde temsil ederek, gençlerimize spor yaptırmak amacıyla bir hedef koymaktı. Hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında bir sorunlar yaşadık, ama bunları aşmasını bildik. Önümüze ummadığımız yerleden ummadığımız, daha önce başımıza hiç gelmeyen ve spor camiasına yakışmayan sıkıntılar geldi. Fakat samimiyet ve dürüstlükle bütün sorunları aştık. Doğru olana Allah yardım ediyor. Sporcularımız ve Antrenörlerimizin üstün gayretleri ile 2. Ligin kapısını araladık. Hepsine Karaman adına teşekkür ediyorum. Play Off müsabakalarında bize destek olarak selim sırrı tarcan Spor Salonuna gelecek olan Ankara Karamanlılar Derneğine şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah play offlardan çıkarak Karaman’ı gelecek sene 2. Ligde temsil edeceğiz.”dedi.

Karamangücü 1.Grupta


Maçların Tarihleri ve Saatleri