Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için, Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında farklı branşlarda Karaman için mücadele eden sporcular, illerini en iyi şekilde temsil etmek için ter dökmeye devam ediyor. 
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ataması yapıldığı günden buyana sporu Karaman’a sevdiren ve sporda başarı çıtasını yükselten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi’nde mücadele eden Karamanlı sporculara desteklerine devam ediyor.  
Türkiye’nin farklı illerinde devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarına, Karaman ANALİG Taekwondo ekibi dokuz erkek ve dokuz kız olmak üzere toplam on sekiz sporcu ile katıldı. Isparta’da yapılan çeyrek final müsabakaları sonucunda Karaman ekibi beş altın, bir gümüş ve dört bronz madalya alma başarısı gösterdiler.Müsabakaları erkekler kategorisinde takım halinde birinci, kızlar kategorisinde ise takım halinde beşinci tamamlayarak, 27 Şubat-01 Mart 2015 tarihleri arasında Karaman’da yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı elde ettiler.
Müsabakalarda derece elde eden sporcular ise; 33kg’da Samet Çelik, 37kg’da Ahmet Şimşek, 61kg’da Tunahan Kozan, +65kg’da Alper Eski ve 33kg’da Zeynep Doğan birincilik, 45kg’da Hakan Çoban ve 29kg’da Zehra Yılmaz ikincilik, 41kg’da Berna Akbulut, 47kg’da AyşenazSavran ve 55kg’da Senem Bacaksız üçüncülük elde eden sporcular oldu.
Bir diğer branşta mücadele eden Karaman ANALİG Judo takımı ise, Afyon ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo grup müsabakalarında erkekler kategorisinde iki birincilik, bir ikincilik ve üç üçüncülük, kızlar kategorisinde ise iki birincilik, iki ikincilik ve iki üçüncülük elde ederek 14-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Nevşehir ilinde gerçekleştirilecek olan yarı final müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde ettiler.
Afyon ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol müsabakalarında Karaman’ı temsil eden ANALİG Hentbol takımı ise, yapılan grup müsabakalarında başarı elde ederek, 22-24 Şubat 2015 tarihleri arasında Niğde ilinde gerçekleştirilecek olan çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı elde etmişlerdir.
Anadolu Yıldızlar Ligi’nde bir başka başarı da Karaman’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi müsabakalarında rakiplerini bir bir eleyen ANALİG Masa Tenisi takımından geldi. Karaman ekibi gösterdiği başarı ile 21-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Isparta ilinde yapılacak çeyrek final müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etmiş oldu. 
Anadolu Yıldızlar Liginde alınan başarıların tesadüf olmadığının altını çizen Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,’’ Karaman’ı Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamında düzenlenen turnuvalarda temsil ederek gururlandıran ve madalya ile geri dönme başarısını gösteren sporcuları ve antrenörleri canı gönülden kutluyorum. Aynı başarıları katılacakları diğer müsabakalarda da göstereceklerine inancım tamdır. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı sporcularımızı ve antrenörlerimizi her koşulda destekleyerek, yanlarında olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.