2014 - 2015 Eğitim ve öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası gençler(kız-erkek) Futsal müsabakaları 8 okuldan 56 sporcunun katılımı ile Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi. Zübeyde Hanım Ortaokulu ile Makbule Orman Ortaokulu arasında oynanan kızlar kategorisi final müsabakasında kazanan taraf 3-0’lık net bir skorla Zübeyde Hanım Ortaokulu oldu.

Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen yıldızlar futsal il birinciliği müsabakaları zorlu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele ederken takımlar arasında yaşanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle kızlar kategorisinde oynanan maçlara sporseverlerin yoğun ilgisi vardı.

Dört gün süren kıyasıya mücadelenin ardından şampiyonluk ipini kızlar kategorisinde Zübeyde Hanım Ortaokulu göğüslerken, erkekler kategorisinde bu isim İstiklal Ortaokulu oldu. Her iki kategoride de dereceye giren okullar il dışında gerçekleşecek olan futsal grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Vedat Akyar ve İl Hakem Kurulu adına İsmail Tosun tarafından verildi.

Şampiyona sonunda oluşan tablo ise;

Erkekler Kategorisi

1.       İstiklal Ortaokulu

2.       Ayrancı YİBO

3.       Vali Hakkı Teke Ortaokulu

Kızlar Kategorisi

1.       Zübeyde Hanım Ortaokulu

2.       Makbule Orman Ortaokulu

3.       İstiklal Ortaokulu