Manisa’da ferdi kategoride gerçekleştirilen Trap, koşan domuz ve sabit hedef atış müsabakaları, Vali Parkı Atış Poligonu ile İl Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu’nda gerçekleştirildi. Karaman Avcılık ve Atıcılık kulübü sporcularının yanı sıra farklı illerden yaklaşık 400 sporcunun yarıştığı zorlu turnuvada Koşan Domuz kategorisinde yarışan Karaman ekibi 40 puan üzerindeki yarışmalarda Sefa Barçatayım 3'üncü, Ali Seyhan 4'üncü, Hilmi Gül 7'inci olarak büyük bir başarıya daha imza attılar. 
Ödül töreninin ardından atıcılık geleneği gereği birinci olan atıcıların şapkaları havaya atılarak atıcılar tarafından vuruldu. Çok sayıda atıcının katıldığı müsabakalarda dereceye giren atıcılara ödülleri protokol üyelerince takdim edildi. Müsabakaların ardından düzenlenen çekilişle atıcılara çeşitli hediyeler armağan edildi.
Elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Avcılık ve Atıcılık Kulübü sporcularımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Manisa’da gerçekleştirilen yarışlarda da boş dönmeyen sporcularımız kupa ve madalyalar alarak başarılarına bir yenisini daha eklediler. Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”