Türkiye Atletizm Federasyonu ve Turkcell işbirliği ile uygulanan Küçükler Atletizm Festivalinde Karamanı temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı, koşu, fırlatma topu,  yüksek ve uzun atlama branşlarında yapılan yarışmalar sonunda erkeklerde 1’inci, kızlarda ise 5’inci olarak yeni bir başarıya daha imza attılar.

Konya ilinde gerçekleştirilen TAF Turkcell Küçükler festivali yarı final yarışmaları, 10 Mayıs 2015 Pazar  günü Muğla, Konya, Eskişehir, İzmir, Denizli, Isparta ve Aydın illerinden gelen sporcuların katılımları ile gerçekleşti.

Konya’da sabah saatlerinde başlayan yarışmalar, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm parkurunda gerçekleşti. 144 sporcunun yarıştığı yarı final yarışlarında 80m, 1000m, yüksek atlama, uzun atlama, fırlatma topu ve 5x80m bayrak yarışmaları yapıldı.

Karamanı temsilen Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımının da yer aldığı yarışmalara Milli takım atletizm antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt İnanır nezaretinde erkeklerde 6, kızlarda 6 olmak üzere toplam 12 sporcu ile yarışmalarda yerini alan Karaman ekibi küçük erkekler kategorisinde 1’inci, küçük kızlar kategorisinde ise 5’inci olarak 28 Haziran 2015 tarihinde İzmir’de yapılacak olan finallere katılma hakkı elde ettiler.