Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yapılan yarışlara 580 kız, 731 erkek toplam 1311 sporcu ve 332 takım katıldı.
Akdeniz Bölgesi’nde yer alan Karaman atletizm takımı yarışlara atletizm antrenörüMevlüt İnanır ve atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön eşliğinde 12 sporcu ile mücadele etti. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile İdman Yurdu Spor Kulübü sporcularından oluşan Karaman ekibi yarışlara damga vurarak, Gençlik ve Spor Kulübü küçükler erkekler kategorisinde takım halinde birinci olma başarısı gösterdi.
Karaman ekibinin atletizm kros ligi yarışlarına iyi bir başlangıç yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Türkiye Atletizm Federasyonumuzun yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla gerçekleştirdiği yarışlarda Karaman ekibimiz aldığı sonuçlarla başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Amacımız daha fazla genç yeteneği atletizm sporuna kazandırarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamak. Milli takımlarımıza sporcu vermek ve onların başarısını izlemek bizlere gurur veriyor.” şeklinde konuştu.
Yarışlar sonunda oluşan tablo ise;
Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Ferdi Kategori: Mehmet Celil Durmaz 1’inci, Ersin Taşkar 5’inci, Furkan Yandı 7’inci, Mehmet Can Tankut 12’inci, Takım halinde 1’inci.
Gençlik ve Spor Kulübü Kızlar Ferdi Kategori: Derya Ateşli 2’inci, İlayda Ördoğlu 7’inci, Sakine Utar 18’inci, Zeynep Su Tankut 22’inci, Takım halinde 4’üncü.
İdman Yurdu Spor Kulübü Erkek Ferdi Kategori:  Ümit Cengiz 6’ıncı, Göksel Taşkara 22’inci, Mehmet Gül 23’üncü, Abdulmuttalip Sarıkaya 28’inci, Takım halinde 5’inci.