08-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kütahya’da yapılacak olan bisiklet yarışlarındaKaraman’ı Gençlik ve Spor Kulübü ile Performans Spor Kulübü bisiklet takımı temsil edecek. Türkiye şampiyonası öncesi son yarış olması sebebi ile büyük önem taşıyan yarışlarda Karaman ekibi,Karaman Gençlik ve Spor Kulübünden 15 sporcu, Performans spor Kulübünden ise 5 sporcu olmak üzere toplam 20 sporcu ile mücadele verecek.
Kütahya’da yapılacak olan yarışmalarda Karaman ekibi genç bayan, yıldız bayan, büyük bayan, master erkek A ve master erkek B kategorilerinde tüm kategorilerde hem takım hem de ferdi olarak kürsü mücadelesi verecek. Yarış Karaman’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi son yarış olması nedeni ile büyük önem taşımaktadır.  
Yarışlarda eksiklerin görülmesi ve bu eksiklerin giderilmesi konusunda oldukça önemli bir yarış olduğunu dile getiren Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Karaman bu yarışlarda da her zaman olduğu gibi yine iddialı olacak. Altın pedallarımız bu yarışlarda puan için yarışacak olup, sporcularımızdan derece ve madalya bekliyoruz. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcuları ile Performans Spor Kulübü sporcularının katılacağı yarışmalarda sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.