Bisiklette aldıkları başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi başaran Karamanlı bisikletçiler hafta sonu Denizli, Manisa ve Erzurum illerinde yapılacak olan yarışlarda birincilik mücadelesi verecek. 
Yarışmalar hakkında bilgi veren milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Bisikletçilerimiz 2016 yılını dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Türkiye Bisiklet Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen yarışlarda ilimizin başarılı sporcuları yine birincilik kürsüsünde yer alabilmek ve ilimizin adını en iyi şekilde duyurabilmek için mücadele edecek. İlk olarak 5 Haziran 2016 tarihinde Erzurum’da yapılacak olan “Uzundere Mtb Cup” yarışlarında ilimizi Aybike Ünlü, Fatma Sezer, Şahin Berkay Çelik, Selver Sezer ve Mesut Tekin temsil edecek. Denizli’de yapılacak olan diğer bir yarış Mtb Maraton yarışlarında ise sporcularımızdan Ferhat Köse ve Erhan Azat birincilik mücadelesi verecek. Son olarak Manisa’da yapılacak olan Mtb yarışlarında yine ilimiz sporcularında Kader Şahin mücadele edecek. Üç farklı bölgede yapacağımız yarışlarda sporcularımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verecek.
Sporculara güveninin her zaman tam olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Bisiklet takımımızın değerli sporcuları elde ettikleri başarıların tesadüf olmadığını her yarışta kanıtlamaya devam ediyor. Hafta sonu yine üç ayrı ilde yapılacak yarışlarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekler. Yarışmalar öncesi tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”