Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Judo takımının da yer aldığı İç Anadolu Judo Turnuvası 7 il’ den 13 kulübün katılımıyla gerçekleştirildi. Atatürk spor salonunda yapılan müsabakaya 450 sporcu katılım gösterdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına Milli takım judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan ile devam eden Karaman judo ekibi, Aksaray ilinde yapılan İç Anadolu Judo müsabakalarda gösterdiği performans ile başarı çıtasını arttırmaya devam ediyor. Yetenekli sporcuların ortaya çıkarılması için Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen müsabakalar da Karaman için ter döken ve her şampiyonada başarı gösteren Karaman judo ekibi başarı grafiğini her geçen gün daha da yukarıya taşıyor.

Farklı illerden gelen sporcuların zorlu ve çekişmeli mücadelelerine sahne olan müsabakalarda Karaman Judo ekibi sporcuları, yıldız kızlarda Eda Karademir birinci, Ezgi Karademir ikinci, Beyza Nur Arı birinci, Aynur Elyigit birinci, Esra Türegün üçüncü, yıldız erkekler kategorisinde; Mehmet Serçeli ikinci, Muhammed Ali Akkuş ikinci, Feyzullah Enes Uysal birinci, minikler kategorisinde ise; Fatmanur Altınbaş birinci, Recep Yavuz ikinci, Abdulhamit Kuru üçüncülük elde eden sporcular oldu.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü judo takımının başarılı sonuçlar alarak Karaman’ı il dışında yapılan müsabakalarda en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Sporcularımızın elde etmiş oldukları başarı bizleri mutlu ediyor. İnanıyorum ki, judo takımımızın başarısı artarak devam edecek. Sporcularımızı göstermiş oldukları azim ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.