Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2016 yılında programladığı yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara hazırlık amacı ile Antalya ilinde düzenleyeceği Yıldız, Genç ve Büyük Bayan Bisiklet Milli Takım kampına Karaman’dan farklı kulüplerden 6 sporcu katılacak. Bayan Bisiklet Milli Takım antrenörlüğünüise Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet antrenörü Barış Ünlü yapacak. 

11-20 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak olan milli takım kampına katılacak sporcular ise, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü’nden Selver Sezer, Kader Şahin ve İrem Ceren Akan, Performans Spor Kulübü’nden ise Aybike Ünlü, Fatma Sezer ve Esra Kahramanolarak belirlendi.
Sporcularının milli takımın katılacağı yarışlara hazır olduğunu dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;“Milli takıma sporcu göndermekle gurur duyuyoruz. Ayrıca Karaman’da 1990 yılından bu yana bisiklet branşıyla ilgilenen ve yetiştirdiği sporcularla birçok başarıya imza atan bisiklet antrenörümüz Barış Ünlü’nün de Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Bayanlar Bisiklet Milli Takım antrenörlüğüne getirilmesi ise ayrı bir gurur kaynağı oldu. Sporcularımız kampta iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, milli maçlarda da ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu.