Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesinde çıkardığı başarılı sporcularla Karaman’ın gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 01-02 Eylül 2015 tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Taekwondo Gençler Avrupa Şampiyonası Milli takım seçmelerine antrenör Yunus Bakan eşliğinde 4 sporcu ile katılma şansı yakalayan Gençlik ve Spor Kulübü yeni bir başarıya daha imza atmak istiyor.

Konya’da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine çağırılan 45kg’da Zülfikar Baydoğan, 52kg’da Neslihan Sevim, 46kg’da Hilal Şimşek ve 68kg’da Eylem Canseçmelerde dereceye girerek Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek ve ay yıldızlı bayrağı birincilik kürsüsünde dalgalandırmak istediklerini belirttiler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Sporcularımız katıldıkları şampiyonlarda çizdikleri olumlu tablo ile Konya’da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandılar. Sporcularımız inşallah orada hem tecrübe kazanacak hem de Avrupa Şampiyonasına katılacak kadroda yer alabilmek için Milli Antrenörlerimizin gözüne girmeye çalışacak. Sonuç ne olursa olsun sporcularımız artık yeteneklerinin farkındalar ve iyi bir sporcu olma yolunda hızla ilerliyorlar” diye konuştu.