YER : IHLARA VADİSİ kanyon geçişi ve fototrekking ( AKSARAY )
GÜN29 NİSAN 2012, PAZAR
REHBER : FEDAİ ERKOCAOĞLU ( 0 532 546 07 30 ) iSMAİL ÖCAL (0 532 658 75 65 )
 
daha ayrıntılı bilgi için rehberleri arayınız.

KATILIMCI sayısına göre alternatif iki grup yapılacak ve bir grup vadi içinden 12 km yürüyerek kiliseler mevkiiinden ıhlara vadisi geçişini tamamlayacaktır.. ikinci grup selime köyü güzelyurt ve ıhlara vadisi gezisi yaparak dilediğince fotograf cekip rahat bir tur yapabilir. Akşam dönüş saatimiz Karamanda en geç 21.00 da olacak şekilde planlanmaktadır.

Bölgeye ulaşım süresi :
KARAMAN'dan 3 SAAT 15 DAKİKA.

Yürüyüş süresi :
Yaklaşık 5-6 SAAT.
Kat edilen mesafe : Yaklaşık 10-12 km.
Zorluk derecesi : 4 ,daha önce kardof grubu ile yürüyüşlere katılmıs herkes katılabilir. kardof ile gezilere katılmamış olsa bile , her hangi bir fiziki engeli olmayan aktif sporlarla ugrasan ve 10*12 km yürüyebilecek herkes katılabilir.
 
 
Giyim, yiyecek ve icecekler için tavsiyeler:
Giyim: Hareketinizi engellemeyen ve hava koşullarına uygun giysiler tercih ediniz.
Yürüyüş esnasında terlememeye özen gösterecek kalınlıkta giyiniz. Kot ve eşofman tarzı kıyafetleri tercih etmeyin. Yağmurluk ve yedek kıyafet almayı ihmal etmeyin.
 
Diğer malzemeler : Sırt çantası(bel yastıklı ve göğüs askılı tipi),güneş gözlüğü, kafa lambası,baton,şapka unutulmamalıdır.
Ayakkabı: Ayağınızı bilekten saran bileğinizi destekleyen ve tabanı biraz sert olanları tercih edin. Varsa su geçirmeyen özellik tercih ediniz.
Yiyecek: Ana molada yemek için hazırlanması uzun sürmeyen yiyecek çesitlerini tercih edin. Ara molalarda yemek için,çikolata,kuruyemiş ve kuru meyve gibi atıstırmalıklar alabilirsiniz.
İçecek: 1- 1.5 litre su yeterli olacaktır. Eğer termosunuz varsa sıcak su takviyesi yapabilirsiniz. Getirmenizde de yarar vardır.
 
Araç kalkış için toplanma yeri ve saati: Kardof binası, saat 04:45’de yoklama yapılacak 05:00’de araç yola çıkacaktır,
 
Not: 27.04.2012 Cuma saat 17:00’ye kadar rezervasyon yaptırabilirsiniz, rezervasyon yaptırıp gelemeyecek üyelerin telefon ile bildirmeleri rica olunur,
AKTİVİTE 35 KİŞİ İLE SINIRLIDIR, TALEP OLUŞMASI HALİNDE SAYI ARTIRILACAKTIR.

 KATILIM ÜCRETİ ÜYE : 30  ÜYE OLMAYAN 45 TL DİR, IHLARA VADİSİ  GİRİŞİNDE 8 TL GİRİŞ ÜCRETİ KATILIMCININ KENDİSİNE AİT OLUP ETKİNLİK UCRETİNE DAHİL DEGİLDİR. girişte müze kart da geçerlidir. Müze kartınızı yanınızda bulundurunuz.

KAYNAK :
 http://www.kardof.com/menu.asp?id=409