Karşıyakalı taraftarlar, yapılmak istenen stat projesine ruhsat vermediği gerekçesiyle, Karşıyaka Belediyesi’ni topa tuttu.

Son zamanlarda tartışma konusu olan Karşıyaka Stadı Projesi nedeniyle belirsizlik sürerken, taraftarların eylemleri de git gide farklı bir boyut kazanıyor. Karşıyakalı taraftarlar, ellerine aldıkları plastik toplarla Karşıyaka Belediye binasının yolunu tuttu. Belediye binası önünde, Karşıyaka Sivil Toplum Örgütleri adına açıklama yapan Mustafa Yıldırım, yapılmak istenen stat projesini engellemekle suçladıkları Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a “Artık yeter” dedi.

Yaptıkları eylemin etkili olmasını umduklarını da ifade eden Yıldırım şöyle konuştu:

“Karşıyaka Stadı’na ruhsat vermeyen, Karşıyakalı’yı hayallerinden, geleceğinden kopartan Karşıyaka Belediyesi’ni topa tutuyoruz. Umuyoruz ki bu eylem Karşıyakalı olmadığı için bizi anlamadığını düşündüğümüz Karşıyaka Belediye Başkanımızı ve belediye bürokratlarını kendi siyasi hırs ve arzularından kurtulmasına ve bu projeye destek vermesine vesile olur.”

“Kaf-Sin-Kaf” sloganları atan grup, belediye binasına plastik toplar atarken, Mustafa Yıldırım ise başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a verilmek üzere danışmaya siyah bir top bıraktı.

Belediye binasını ’topa tutan’ taraftarlar, olaysız bir şekilde dağıldı.