Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldıkları için çok üzgün olduklarını ve takımın uyku halinde olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Kasımpaşa’nın kendi evinde Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Shota Arveladze, “Sahada oyuncularımızdan istediğimizi alamadık. Uyku halinde bir takım vardı. Mücadele etmek lazım. Topa sahip olmak yeterli değil. Çok üzgünüm, hiç beklemediğimiz puan kaybı oldu” dedi.

Bir basın mensubunun Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile oynanacak maç öncesinde takımın iki stoperi Barış ve Donk’un cezalı duruma düştüğünü hatırlatması üzerine Shota, "O maçta kadroda kim varsa o oynayacak” cevabını verdi.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Kasımpaşa karşısında galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu ifade etti.

İrfan Buz, hafta başından beri Kasımpaşa maçına hazırlandıklarını belirterek, “Güçlü bir takım karşısında 1 puan kazanılmış mı yoksa 2 puan kaybedilmiş mi diye düşünmek lazım. Biz 2 puanı kaybetmiş olarak görüyoruz. Rakip kendi sahasında yenilmemişti. Burada 2 puanı kaybeden biz olduk. Maçı koparmak için net pozisyonlara girdik. Maç gitti, geldi. Biz 3 puanı alamadık diye üzgünüz” şeklinde konuştu.