İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, deplasmandaki başarılı sonuçlarıyla dikkati çeken Kasımpaşa ile sahasında şu ana kadar kazanamayan Kayserispor karşılaşacak.

İki takım arasındaki mücadele yarın saat 19.00'da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapılacak. Mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Bu sezon iyi savunmasıyla dikkati çeken ve yediği 9 golle Fenerbahçe ile birlikte en iyi performansı ortaya koyan Kasımpaşa, deplasmanda şu ana kadar iyi sonuçlara imza attı. Dış sahada sadece Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan lacivert-beyazlılar, ikişer galibiyet ve beraberlik aldı. Dış sahada Gaziantepspor ve Eskişehirspor'u 3-0'lık skorlarla mağlup eden Kasımpaşa, Antalyaspor (0-0) ve Beşiktaş (3-3) maçlarını beraberlikle tamamladı. Kasımpaşa, bu 5 karşılaşmada 8 puan çıkardı.

 

- Kayserispor, evinde kazanamadı

 

Kasımpaşa'yı konuk edecek Kayserispor ise sahasında yaptığı maçlarda kazanma başarısı gösteremedi.

Rakiplerini 5 kez konuk eden sarı-kırmızılı ekip, Torku Konyaspor (1-1) ve Çaykur Rizespor (0-0) maçlarından beraberlikle ayrıldı. Kayserispor, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında ise 1-0'lık skorlarla mağlup oldu.

Kayserispor, evindeki 5 maçta sadece 2 puan alabildi.

 

- 7 oyuncu sarı kart sınırında

 

Yarınki karşılaşma öncesi iki ekipte 7 oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. 

Kasımpaşa'da Tunay Torun, Omerou ve İsmail Ayaz, Kayserispor'da ise Furkan Özçal, İbrahim Dağaşan, Srdan Mijailovic ve Zeki Yavru'nun üçer sarı kartı bulunuyor. 

Sarı kart cezasını 11. haftadaki Akhisar Belediyespor maçında tamamlayan Kasımpaşa futbolcusu Veyse Sarı ise yarınki karşılaşmada takımdaki yerini alabilecek.