ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'in 5. Haftasında oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, “Oyuncularımızdan beklentimiz, performanslarını yükseltmeleri ve iyi bir maç çıkarmaları” dedi.

Skibbe, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, cumartesi günü iç sahada yapılacak maç öncesi takımın üzerinde pozitif bir baskı olduğunu kaydetti.

Alman teknik adam, geride kalan 4 haftada 2 mağlubiyet ve 1’er beraberlik ile galibiyet aldıklarını anımsatarak, "Kasımpaşa maçını kazanmamız lazım. Bu sebeple de oyuncularımızdan beklentimiz, performanslarını yükseltmeleri ve iyi bir maç çıkarmaları" değerlendirmesinde bulundu.

Maç öncesi sakat futbolcular hakkında bilgi veren Skibbe, "Ali Şaşal Vural ile kaleci Ruud Boffin'in tedavisi devam ediyor ama maça yetişmeleri çok zor" diye konuştu. İki oyuncunun da alternatiflerinin takımda mevcut olduğunu aktaran kırmızı-siyahlı çalıştırıcı, "İyi, agresif, yürekli ve istekli bir oyun sergileyeceğiz. Takımda kadro değişikliği yaşanabilir. Tüm takımı değiştirme gibi bir niyetimiz yok. İki-üç pozisyonda değişiklik olma ihtimali var"  ifadelerini kullandı.